Frankeerservice

Als uitbreiding op de Postservice bieden wij ook een frankeerservice aan. Wij halen uw uitgaande post ongefrankeerd op en zorgen samen met een betrouwbare partner voor het frankeren en aanbieden van uw uitgaande post, zonder dat deze daarbij vertraging oploopt. 

Deze frankeerservice bieden wij u gratis aan, u betaalt enkel de frankeerkosten tegen PostNL NetSet-tarief. Deze kosten brengen wij u achteraf per maand in rekening. 

Uw voordelen:

  • Niet meer wegen, frankeren of postzegels plakken.
  • Geen kosten voor huur van een frankeermachine.
  • Geen kosten voor inktcartridges.
  • Geen dure postzegeltarieven maar het PostNL NetSet-tarief.
  • Gratis service in combinatie met onze Postservice.

Informeer eens naar de voorwaarden!

Heeft u ook altijd problemen met uw frankeermachine? En is uw personeel veel tijd kwijt met wegen en frankeren of postzegels plakken? Maak dan gebruik van onze frankeerservice! Wij halen uw uitgaande post ongefrankeerd op, u hoeft enkel het totale aantal poststukken aan te geven. Handiger kan niet!

U betaalt voor frankering het PostNL NetSet-tarief, dus hetzelfde tarief waar u voor frankeert. Plakt u nog postzegels, dan bent u op deze manier goedkoper uit. Maakt u gebruik van een frankeermachine, dan bespaart u de kosten voor het huren van deze machine en de aanschaf van inktcartridges. En in alle gevallen bespaart u uw personeel een hoop kostbare tijd!

Weer in
’s-Hertogenbosch